Video afspelen

De cursus voor zzp'ers en freelancers die goed betalende klanten willen.

8 modules

In 8 modules vol praktische kennis geef ik jou concrete antwoorden, en het stappenplan, om jouw eerste €100.000 omzet binnen 12 maanden te genereren.

Praktijk documenten

Download de praktijk documenten en leer hoe jij deze toepast om te schalen naar €100.000 omzet. Vraag jezelf niet langer af hoe je €20.000 voor een website vraagt. Factureer het.

Werk met je ideale klant

Jouw huidige klanten proberen het onderste uit de kan te halen. Dit frustreert en werkt niet. In de cursus leg ik jou uit hoe jij jouw ideale klant vindt.

Van ZZP naar Agency

Ben jij freelancer, zzp'ers of ondernemer met minder dan €100.000 omzet? Dan is deze cursus voor jou. Leer in deze cursus hoe je schaalt in omzet en volume.

Klaar om jouw eerste €100.000 omzet te maken?

Wat jij gaat leren

01

Jouw inkomen

Weet jij exact wat jij per maand moet omzetten om het inkomen te hebben dat jij wilt? Na deze module weet jij dat exact.

02

Jouw jaardoel €

Om dit te weten moet jij jouw inkomen bepalen. Daarna kan jij ieder jaardoel kiezen. In de cursus leer jij hoe je jouw jaardoel bepaald & behaalt.

03

Tijd vs waarde

Nooit meer discussies over uren en eindeloze feedback rondes met klanten. Leer hoe jij betaald krijgt voor jouw kennis en de regie houdt!

04

De markt

Jij hebt de juiste markt voor jouw financiële ambities nodig. Leer in deze module hoe jij die ideale markt vindt.

05

Diensten

In deze module leer je hoe je de ideale balans creëert tussen jouw aanbod en de markt! Spoiler: de markt geeft jou de antwoorden.

06

Marketing

Nu heb jij helder voor wie je werkt en wat jij ze gaat bieden. Tijd om jouw toegevoegde waarde aan de markt bekend te maken.

07

Sales

Zonder sales is er geen onderneming. Leer in deze module hoe jij een salesmachine bouwt. 

08

Jij

€100.000+ omzet bereik jij alleen als je dat echt wilt. In deze laatste module bespreek ik de valkuilen voor jou als ondernemer. 

Klaar om jouw eerste €100.000 omzet te maken?